Başkan Nas, parke yapım çalışmalarını inceledi

Siirt 04.05.2024 - 21:34, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:34 3991 kez okundu.
 

Başkan Nas, parke yapım çalışmalarını inceledi

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceledi
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek belediye çalışanlarına moral ve motivasyon vermek amacıyla yardım etti. Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, beldenin muhtelif yerlerinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Nas, Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri ekiplerinden detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Hasan Nas, çalışanlara yardım ederek parke taşlarını döşeme kendi eliyle zemin tesviyesi yapılan alana döşedi. İncelemeler sonrası Nas; çalışmaların hızlandırılmasına yönelik talimat vererek “Amacımız hızlı ve kaliteli hizmeti belde halkımıza sunmak. Bu doğrultuda ilerlediğimizi belirtmekte fayda olacak. Her şeyi Zokeyt halkı için yapıyoruz. Kayabağlar Belediyesi olarak beldemizde altyapı sorunu diye bir şey bırakmamakta kararlıyız. Belediye çalışanlarıyla birlikte kollarımızı sıvadık, çalışmalarımıza başladı.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceledi

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek belediye çalışanlarına moral ve motivasyon vermek amacıyla yardım etti.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, beldenin muhtelif yerlerinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Nas, Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri ekiplerinden detaylı bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hasan Nas, çalışanlara yardım ederek parke taşlarını döşeme kendi eliyle zemin tesviyesi yapılan alana döşedi.

İncelemeler sonrası Nas; çalışmaların hızlandırılmasına yönelik talimat vererek “Amacımız hızlı ve kaliteli hizmeti belde halkımıza sunmak. Bu doğrultuda ilerlediğimizi belirtmekte fayda olacak. Her şeyi Zokeyt halkı için yapıyoruz. Kayabağlar Belediyesi olarak beldemizde altyapı sorunu diye bir şey bırakmamakta kararlıyız. Belediye çalışanlarıyla birlikte kollarımızı sıvadık, çalışmalarımıza başladı.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.