Kayabağlar’da yol temizleme çalışması yapıldı

Siirt 08.05.2024 - 17:30, Güncelleme: 08.05.2024 - 17:30 1518 kez okundu.
 

Kayabağlar’da yol temizleme çalışması yapıldı

Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında temizlik çalışması
Vatandaşın talebi doğrultusunda Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında kaza tehlikesi oluşturan yabani otlar temizlendi. Kayabağlar Belediyesi’nin talebi üzerine Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Ekipleri tarafından Kayabağlar-Kurtalan Yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında iş makinesi yardımı ile yol kenarında kaza tehlikesi oluşturan yabani otların temizliği sağlandı. Vatandaşların yoğun talebi üzerine yapılan temizlik çalışmasıyla birlikte yaklaşık 20 kilometrelik yol güzergahı çift taraflı olarak büyük ölçüde uzamış olan yabani otlara karşı temizlendi. Çalışmayı yürüten ekiplerin aktardığı bilgilere göre büyük oranda uzamış olan yabani otlar yollarda görüş mesafesini düşürürken özelikle virajlı kısımlarda büyük kaza tehlikesine neden oluyordu, greyder yardımıyla yapılan çalışma sonucu söz konusu tehlikenin önüne geçilmiş oldu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında temizlik çalışması

Vatandaşın talebi doğrultusunda Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında kaza tehlikesi oluşturan yabani otlar temizlendi.

Kayabağlar Belediyesi’nin talebi üzerine Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Ekipleri tarafından Kayabağlar-Kurtalan Yol güzergahı ile Kayabağlar-Yanarsu yol güzergahında iş makinesi yardımı ile yol kenarında kaza tehlikesi oluşturan yabani otların temizliği sağlandı.

Vatandaşların yoğun talebi üzerine yapılan temizlik çalışmasıyla birlikte yaklaşık 20 kilometrelik yol güzergahı çift taraflı olarak büyük ölçüde uzamış olan yabani otlara karşı temizlendi.

Çalışmayı yürüten ekiplerin aktardığı bilgilere göre büyük oranda uzamış olan yabani otlar yollarda görüş mesafesini düşürürken özelikle virajlı kısımlarda büyük kaza tehlikesine neden oluyordu, greyder yardımıyla yapılan çalışma sonucu söz konusu tehlikenin önüne geçilmiş oldu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.