Siirt Belediye eş başkanlarından Bingöl ve Aktin’e ziyaret

Siirt 08.05.2024 - 20:04, Güncelleme: 08.05.2024 - 20:04 3031 kez okundu.
 

Siirt Belediye eş başkanlarından Bingöl ve Aktin’e ziyaret

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Alagaş ve Kaysı’dan Kurtalan Belediye Eş Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti
Siirt Belediye Eş Başkanları Safiye Alagaş ve Veysi Kaysı Kurtalan Belediyesini ziyaret ederek Eş Başkanlar Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’e hayırlı olsun dileklerini illetti. Siirt Belediyesi Eş Başkanları Safiye Alagaş ve Veysi Kaysı, beraberlerindeki heyetle birlikte Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin’iziyaret etti. Kurtalan Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyaret programı kapsamında 31 Marta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminde Kurtalan Belediye Eş Başkanları olarak seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’e görevlerinde başarılı olmalarını dileyen Alagaş ve Kaysı, Kurtalan Belediyesine destek mesajı verdi. Alagaş ve Kaysı’nın yaptıkları ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Bingöl ve Aktin verilen destek mesajının son derece kıymetli olduğunu ve görev süreleri boyunca aynı şekilde Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları olarak her zaman Siirt Belediyesinin yanında olacaklarını ve desteklerini sunacaklarını belirtti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Siirt Belediyesi Eş Başkanları Alagaş ve Kaysı’dan Kurtalan Belediye Eş Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Siirt Belediye Eş Başkanları Safiye Alagaş ve Veysi Kaysı Kurtalan Belediyesini ziyaret ederek Eş Başkanlar Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’e hayırlı olsun dileklerini illetti.

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Safiye Alagaş ve Veysi Kaysı, beraberlerindeki heyetle birlikte Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin’iziyaret etti.

Kurtalan Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyaret programı kapsamında 31 Marta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminde Kurtalan Belediye Eş Başkanları olarak seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’e görevlerinde başarılı olmalarını dileyen Alagaş ve Kaysı, Kurtalan Belediyesine destek mesajı verdi.

Alagaş ve Kaysı’nın yaptıkları ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Bingöl ve Aktin verilen destek mesajının son derece kıymetli olduğunu ve görev süreleri boyunca aynı şekilde Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları olarak her zaman Siirt Belediyesinin yanında olacaklarını ve desteklerini sunacaklarını belirtti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.