SİİRT’TE TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Siirt 07.05.2024 - 11:52, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:54 2574 kez okundu.
 

SİİRT’TE TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Siirt’te Tarımsal Üretim Planlaması 2. Toplantısı Yapıldı.
2025 - 2027 yılları arasını kapsayan Bitkisel Üretim Planlaması Teknik Komite karar toplantısı teknik komite üyelerinin katılımı ile Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. "Tarımsal Üretimin Planlaması Hakkındaki Yönetmelik" kapsamında İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Siirt ili bitkisel üretim planlaması ilk toplantısında görüşülen konular karara bağlandı. Siirt'in bitkisel üretimi hakkındaki mevcut durumu, sorunları, çözüm önerileri ve 2025-2027 yılları arasındaki 3 yıllık hedefler görüşülerek tarımsal üretim planlaması karara bağlandı. İl Müdürü Ergün Demirhan başkanlığında yapılan tarımsal üretim teknik komite toplantısına Siirt Üniversitesi Ziraat ve Veteriner Fakülteleri Dekan Yardımcıları, Akademisyenler, Siirt Tarım ve Orman İl ve İlçe müdürlüğü idarecileri ile teknik personelleri, DSİ Müdürü ve Tarımsal STK başkanları katıldı. (Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü Basın)
Siirt’te Tarımsal Üretim Planlaması 2. Toplantısı Yapıldı.

2025 - 2027 yılları arasını kapsayan Bitkisel Üretim Planlaması Teknik Komite karar toplantısı teknik komite üyelerinin katılımı ile Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

"Tarımsal Üretimin Planlaması Hakkındaki Yönetmelik" kapsamında İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Siirt ili bitkisel üretim planlaması ilk toplantısında görüşülen konular karara bağlandı.

Siirt'in bitkisel üretimi hakkındaki mevcut durumu, sorunları, çözüm önerileri ve 2025-2027 yılları arasındaki 3 yıllık hedefler görüşülerek tarımsal üretim planlaması karara bağlandı.

İl Müdürü Ergün Demirhan başkanlığında yapılan tarımsal üretim teknik komite toplantısına Siirt Üniversitesi Ziraat ve Veteriner Fakülteleri Dekan Yardımcıları, Akademisyenler, Siirt Tarım ve Orman İl ve İlçe müdürlüğü idarecileri ile teknik personelleri, DSİ Müdürü ve Tarımsal STK başkanları katıldı.

( Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.