Talep azaldı, kırmızı etin fiyatı aylar sonra düştü!

Siirt 03.05.2024 - 18:15, Güncelleme: 03.05.2024 - 18:15 4755 kez okundu.
 

Talep azaldı, kırmızı etin fiyatı aylar sonra düştü!

Fiyatı 450 lirayı bulan kırmızı etin kilogram fiyatında talep azalması nedeniyle düşüş yaşandı.
Fiyatı sürekli yükselen kırmızı etin kilogram fiyatı aylar sonra düştü. Fiyatı Ramazan ayında 450 lirayı bulan kemikli kırmızı etin fiyatı 420 liraya geriledi. Kurtalan’da kasap işletmeciliği yapan Ahmet Özkan, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, talep azalması ve ihracat yapılmaması nedeniyle kırmızı etin fiyatının düştüğünü belirtti. Fiyatın daha da düşeceğini aktaran Özkan, “Ekonomik krizin etkisini göstermesiyle kırmızı ete rağbet oldukça azaldı. Buna etin ihraç edilmemesi de eklenince fiyatı kilogramda yaklaşık 30 lira düştü. Fiyatın daha da düşeceğini öngörüyoruz. Kırmızı etin fiyatının 350 liraya kadar düşmesini tahmin ediyorum.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)  
Fiyatı 450 lirayı bulan kırmızı etin kilogram fiyatında talep azalması nedeniyle düşüş yaşandı.

Fiyatı sürekli yükselen kırmızı etin kilogram fiyatı aylar sonra düştü. Fiyatı Ramazan ayında 450 lirayı bulan kemikli kırmızı etin fiyatı 420 liraya geriledi.

Kurtalan’da kasap işletmeciliği yapan Ahm et Özkan, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, talep azalması ve ihracat yapılmaması nedeniyle kırmızı etin fiyatının düştüğünü belirtti.

Fiyatın daha da düşeceğini aktaran Özkan,

“Ekonomik krizin etkisini göstermesiyle kırmızı ete rağb et oldukça azaldı. Buna etin ihraç edilmemesi de eklenince fiyatı kilogramda yaklaşık 30 lira düştü. Fiyatın daha da düşeceğini öngörüyoruz. Kırmızı etin fiyatının 350 liraya kadar düşmesini tahmin ediyorum.” dedi.

(Mehm et Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.