Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne yeni personel ataması yapıldı

Siirt 04.05.2024 - 21:38, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:38 3969 kez okundu.
 

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne yeni personel ataması yapıldı

Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 3 Ziraat Mühendisi 1 Veteriner hekim atandı
Tarım ve Orman Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 3 Ziraat Mühendisi 1 Veteriner hekim ataması yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile merkezi sitem üzerinden 4 personelin atamasını gerçekleştirdi. Gerçekleşen atamalarda 3 Ziraat Mühendisi ve bir Veteriner Hekim Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğünde istihdam edilirken söz konusu kadrolar sayesinde ilçedeki tarım ve hayvan faaliyetlerine yönelik hizmet kalitesi yükselmiş olacak. Siirt’in tarım havzası olarak bilinen Garzan Ovasında 800 dönümlük alanda buğday ve mercimek ekimi gerçekleştiren Mecit Nas, bu yıl ziraat mühendisi ihtiyaçlarının son derece yüksek olduğunu aktararak “Yapılan atamalar son derece önemli çünkü bölgemizin ziraat mühendislerine çok büyük ihtiyacı var. Çiftçilik faaliyetlerinde bizleri bilgilendiriyorlar ve danışmanlık gerektiren konularda yardımcı oluyorlar. Aynı durum hayvancılık faaliyetleri için sağlanan veteriner hekim hizmetleri içinde geçerli oluyor.” sözlerini kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 3 Ziraat Mühendisi 1 Veteriner hekim atandı

Tarım ve Orman Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 3 Ziraat Mühendisi 1 Veteriner hekim ataması yaptı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğüne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile merkezi sitem üzerinden 4 personelin atamasını gerçekleştirdi.

Gerçekleşen atamalarda 3 Ziraat Mühendisi ve bir Veteriner Hekim Kurtalan İlçe Tarım Müdürlüğünde istihdam edilirken söz konusu kadrolar sayesinde ilçedeki tarım ve hayvan faaliyetlerine yönelik hizmet kalitesi yükselmiş olacak.

Siirt’in tarım havzası olarak bilinen Garzan Ovasında 800 dönümlük alanda buğday ve mercimek ekimi gerçekleştiren Mecit Nas, bu yıl ziraat mühendisi ihtiyaçlarının son derece yüksek olduğunu aktararak “Yapılan atamalar son derece önemli çünkü bölgemizin ziraat mühendislerine çok büyük ihtiyacı var. Çiftçilik faaliyetlerinde bizleri bilgilendiriyorlar ve danışmanlık gerektiren konularda yardımcı oluyorlar. Aynı durum hayvancılık faaliyetleri için sağlanan veteriner hekim hizmetleri içinde geçerli oluyor.” sözlerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.