15 Temmuz Demokrasi Parkında sondaj kuyusu çalışması

Siirt 19.04.2024 - 16:47, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:47 3082 kez okundu.
 

15 Temmuz Demokrasi Parkında sondaj kuyusu çalışması

120 metre derinliğe sahip sondaj kuyusunun aktif hale getirilmesi amacıyla çalışma yürütüldü.
15 Temmuz Demokrasi parkına su temini sağlayan sondaj kuyusunun aktif hale getirilmesi amacıyla Kurtalan Belediyesi görevlileri kolları sıvadı. Kurtalan Belediyesi görevlileri 15 Temmuz Demokrasi parkına su kaynağı sağlayan sondaj kuyusunun temizlenmesi ve arızalı pompanın değiştirilmesi amacıyla çalışma yürüttü. Yapılan çalışmayla birlikte 120 metre derinliğe sondaj borusu indirilerek temizliği sağlanırken arızalı su pompasının onarılmasından sonra pompanın kuyu dibine indirilerek aktif hale getirileceği bilgisini veren Kurtalan Belediyesi DEM Parti belediye meclis üyesi Elfesya Kubilay; “Belediyemizin hizmet kalitesini artırmak ve halkımıza yönelik kesintisiz hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün burada parkın su ihtiyacını gideren sondaj kuyusunun temizliğini sağlamak ve uzun süre önce arızalanan su pompasının onarılarak aktif hale getirilmesini için çalışma yürüttük.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)    
120 metre derinliğe sahip sondaj kuyusunun aktif hale getirilmesi amacıyla çalışma yürütüldü.

15 Temmuz Demokrasi parkına su temini sağlayan sondaj kuyusunun aktif hale getirilmesi amacıyla Kurtalan Belediyesi görevlileri kolları sıvadı.

Kurtalan Belediyesi görevlileri 15 Temmuz Demokrasi parkına su kaynağı sağlayan sondaj kuyusunun temizlenmesi ve arızalı pompanın değiştirilmesi amacıyla çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmayla birlikte 120 metre derinliğe sondaj borusu indirilerek temizliği sağlanırken arızalı su pompasının onarılmasından sonra pompanın kuyu dibine indirilerek aktif hale getirileceği bilgisini veren Kurtalan Belediyesi DEM Parti belediye meclis üyesi Elfesya Kubilay; “Belediyemizin hizmet kalitesini artırmak ve halkımıza yönelik kesintisiz hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün burada parkın su ihtiyacını gideren sondaj kuyusunun temizliğini sağlamak ve uzun süre önce arızalanan su pompasının onarılarak aktif hale getirilmesini için çalışma yürüttük.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.