Ahmet Yasin’in en büyük hayali Mauro Icardi'yi görmek

Siirt 19.04.2024 - 20:45, Güncelleme: 19.04.2024 - 20:48 5522 kez okundu.
 

Ahmet Yasin’in en büyük hayali Mauro Icardi'yi görmek

Kurtalanlı Ahmet Yasin Bayram’ın küçüklükten beri Galatasaray’a olan aşkı dinmek bilmiyor
17 yaşında olan Ahmet Yasin Bayram küçük yaşlarda iken Galatasaray’ın maçını izlediği sırada atılan bir gole çok sevindiğini ve bu sevincinden sonra Galatasaray’a hayranlık duyduğunu belirterek o günden bu güne kadar fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi. Ahmet Yasin, Galatasaray’ın hiçbir maçını kaçırmadığını ifade ederken “Galatasaray’a hayranım, takımın maçları olunca adeta maça kilitleniyorum. Maçın saati gerçekleşene kadar sabırsızlıkla bekliyorum. Küçüklüğümden beri takıma büyük bir sevgi besliyorum.” dedi. Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olduğunu belirten Ahmet Yasin, okul arkadaşlarıyla her zaman futbol muhabbeti kurduğunu sözlerine eklerken bu muhabbetlerde her zaman “Galatasaray” kelimesinin mutlaka geçtiğini ve aşkla bağlı olduğu takımından bu muhabbetlerde söz ettiğini dile getirdi. Yıllardır süregelen Galatasaray aşkının taraftarlık ruhunun ötesinde olduğunu vurgulayan Ahmet Yasin, “En büyük hayalim Galatasaray’ın şampiyonluk maçına gitmek ve takımın yıldız oyuncularından olan Mauro Icardi’yi yakından görüp tanışmak.” dedi.   (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalanlı Ahmet Yasin Bayram’ın küçüklükten beri Galatasaray’a olan aşkı dinmek bilmiyor

17 yaşında olan Ahmet Yasin Bayram küçük yaşlarda iken Galatasaray’ın maçını izlediği sırada atılan bir gole çok sevindiğini ve bu sevincinden sonra Galatasaray’a hayranlık duyduğunu belirterek o günden bu güne kadar fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

Ahmet Yasin, Galatasaray’ın hiçbir maçını kaçırmadığını ifade ederken “Galatasaray’a hayranım, takımın maçları olunca adeta maça kilitleniyorum. Maçın saati gerçekleşene kadar sabırsızlıkla bekliyorum. Küçüklüğümden beri takıma büyük bir sevgi besliyorum.” dedi.

Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olduğunu belirten Ahmet Yasin, okul arkadaşlarıyla her zaman futbol muhabbeti kurduğunu sözlerine eklerken bu muhabbetlerde her zaman “Galatasaray” kelimesinin mutlaka geçtiğini ve aşkla bağlı olduğu takımından bu muhabbetlerde söz ettiğini dile getirdi.

Yıllardır süregelen Galatasaray aşkının taraftarlık ruhunun ötesinde olduğunu vurgulayan Ahmet Yasin, “En büyük hayalim Galatasaray’ın şampiyonluk maçına gitmek ve takımın yıldız oyuncularından olan Mauro Icardi’yi yakından görüp tanışmak.” dedi.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.