Amedspor, Fransız oyuncuyu Kadrosuna Kattı!

Güncel 03.08.2024 - 15:35, Güncelleme: 03.08.2024 - 15:35 2301+ kez okundu.
 

Amedspor, Fransız oyuncuyu Kadrosuna Kattı!

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Fransız orta saha oyuncusu Yohan Cassubie ile anlaşmaya vardı.
Süper Lig hedefiyle hazırlıklarını sürdüren Amedspor, Yohan Cassubie transferini resmen duyurdu. Yeşil-kırmızılı ekip, “Hoş geldin Yohan Cassubie!” paylaşımı ile yeni transferini tanıttı. Kulüp, daha önce Bordeaux forması giyen oyuncunun artık Amedspor forması giyeceğini belirtti. İmza töreninde yönetim kurulu üyesi Selman Ergün de hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor’un başarısı için ter dökecek Yohan Cassubie’ye “Hoş geldin” denildi. (Haber Merkezi)
Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Fransız orta saha oyuncusu Yohan Cassubie ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig hedefiyle hazırlıklarını sürdüren Amedspor, Yohan Cassubie transferini resmen duyurdu. Yeşil-kırmızılı ekip, “Hoş geldin Yohan Cassubie!” paylaşımı ile yeni transferini tanıttı. Kulüp, daha önce Bordeaux forması giyen oyuncunun artık Amedspor forması giyeceğini belirtti. İmza töreninde yönetim kurulu üyesi Selman Ergün de hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor’un başarısı için ter dökecek Yohan Cassubie’ye “Hoş geldin” denildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.