Altınyıldız Classics, "Nerede Olursan Ol" sloganıyla sonbahar-kış sezonuna giriş yaptı

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, doğadan ve sadelikten ilham alan minimalist koleksiyonuyla 2024/2025 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çok yönlü tasarımların yanı sıra yenilikçi ve rahat kesimlerle öne çıkan koleksiyon, modern erkeğin gardırobuna konfor, pratiklik ve pratiklik katmayı hedefliyor. Oyuncu Burak Özçivit ile işbirliğini uzun yıllardır sürdüren marka, yeni sezon için oyuncuyla Paris'te çekim gerçekleştirdi.

Altınyıldız Classics'in, her ortamda ve farklı durumda giyilebilen parçaları günlük ve özel davetler için kombinler sunuyor. Dört ana renk grubuyla şekillenen ve ton sür ton uyumunun ön planda olduğu koleksiyonda, farklı tarzlara hitap eden oldukça geniş bir skala sunuluyor.

Mevsim renklerini yansıtan koleksiyonun odak noktalarından biri, bej ve kahverengi tonlarında tasarlanan kalın dokulu dış giyimler ve şişme montlar. Gri ve ekru parçalar zengin renk yelpazesini tamamlarken, modern stili ve konforu bir araya getiriyor. Lacivert ve ekru renklerdeki kaşe kabanlar da, modern klasik yorumlarıyla koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor.

- Hem iş hem de günlük hayatta şıklık sağlıyor

Altınyıldız Classics, üçlü takım elbise konseptiyle cazip bir alternatif sunuyor. Ceket, worker ceket ve pantolonu bir arada sunan bu tasarım, klasik takım elbise anlayışını yeniden yorumlayarak hem iş hem de günlük hayatta şıklık sağlıyor.

Altınyıldız Classics'in yeni koleksiyonu, şehir yaşamının dinamizmini de göz önünde bulunduruyor.

Outdoor kapsül koleksiyonunda montlar, yelekler ve pantolonlar öne çıkarken, "360 Tech Line" kapsül koleksiyonunda su geçirmez ve kırışmayan kumaşlardan üretilen yüksek performanslı ürünler dikkat çekiyor.

"360 Tech", esneyen yapıdaki kumaşı sayesinde yüksek konfor sunarken, su geçirmez ve teknik bir yapıya sahip kumaşlar, gün boyu rahatlık vaat ediyor. Hafif ve esnek yapısıyla bu koleksiyon, modern yaşamın hızlı temposuna uyum sağlarken sade bir şıklığı beraberinde sunuyor.