Doğuş Teknoloji'den yenilenen marka kimliği

İSTANBUL (AA) - Doğuş Teknoloji, yenilenen marka kimliğini "Gözümüz Hedeflerin Ötesinde" sloganıyla duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Doğuş Teknoloji, teknolojiyi müşterilerin ihtiyaçlarını anlayarak, iç görüye dayalı bir yaklaşımla ele alıyor ve yaratıcı, kapsayıcı, müşterisini anlayan çözümler üretiyor. Bu kapsamda şirket, "The Home of Empathetic Technologists (Empatik Teknolojistler Evi)" yaklaşımını benimsiyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz eden Doğuş Teknoloji, ihtiyaca özel çözümler sunuyor. Bu strateji, şirketi yalnızca bir teknoloji sağlayıcısı ve geliştiricisi olmasının ötesinde, insan faktörünü ön planda tutan, duyarlı, empatik, müşteri ve ihtiyaç arasında köprü kurabilen çözüm ortağı haline getiriyor.

Çalışanlar, teknolojiyi yalnızca teknik süreçlerin mükemmelliği olarak değil, aynı zamanda ihtiyacı derinlemesine analiz eden bir bakış açısından bakarak ele alıyor.

Empati, iç görü, teknik uzmanlık, yaratıcılık, çeşitlilik ve sosyal sorumluluk gibi temel değerleri benimseyen Doğuş Teknoloji, iş ortakları ve müşterileriyle de teknoloji ve insan arasındaki bağı güçlendiren sinerji yaratmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğuş Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Semih İncedayı, teknolojiyi yalnızca geliştirip sunmadıklarını, insanı merkezlerine alarak, onların hayatına değer katan çözümler ürettiklerini belirterek, iş ortakları ve müşterileri hatta onların da müşterileri için her dönem yenilikçi teknolojilere ve projelere imza attıklarını ifade etti.

Marka değerine yatırım yapmayı önemsediklerine dikkati çeken İncedayı, "Bu noktada yenilenen kimliğimiz, çalışanımıza, müşterimize ve sektöre değer katma vizyonumuzun bir yansımasını temsil ediyor. Bu dönüşüm, yalnızca görsel bir yenilik değil; aynı zamanda şirketimizin bakış açısının da bir yansımasıdır. Sektörlerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz edip, ihtiyacı teknolojiyle ortaya koyup; müşterilerimize akıllı, yenilikçi, kolay çözümler sunmaya çalışmakla da yetinmeyip onları sürekli daha ileriye taşıyabilme vizyonu ile hareket ediyoruz." değerlendirmesini yaptı.

İncedayı, vizyonlarını marka söylemlerinde ve görsel dünyalarında daha net biçimde ifade etmek istediklerini kaydederek, "Doğuş Teknoloji olarak yenilenmenin enerjisini tüm iş süreçlerimize de yansıtarak başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.