Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak, Şifresiz mi? Kadrolar Nasıl? Galatasaray-Beşiktaş Derbisini Hangi Hakem Yönetecek?

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında gözler Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbiye çevrildi. İki takımın şampiyonluk yolundaki mücadelesi nefesleri kesecek. Galatasaray, başarılı performansıyla ligde zirvede yer alırken, Beşiktaş da üst sıraları zorlayarak yarıştan kopmuyor. İşte, GS-BJK derbisine dair merak edilen detaylar…

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 10. hafta karşılaşması, 28 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Rams Park'ta gerçekleşecek dev mücadele saat 20:00'da başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, bu zorlu derbide düdüğü Arda Kardeşler’e verdi.

GS-BJK Derbi Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak? Şifresiz mi?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki bu önemli karşılaşma, beIN Sports ekranlarından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak. Yayın platformu ücretli olduğu için derbi şifresiz olarak izlenemeyecek.

Takımların Form Durumu ve Kadro Detayları

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde son haftalarda etkileyici bir performans sergiliyor. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosundaki Osimhen, Icardi ve Mertens gibi yıldızlarla son maçta Antalyaspor'u mağlup ederek liderliğini pekiştirdi.

Beşiktaş ise teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ligde üst sıralara tırmanmaya çalışırken, Avrupa'da istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlılar, özellikle Gedson Fernandes, Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi isimlerle sahada etkili bir oyun sergiliyor.

Derbi Öncesi Süper Lig’de Diğer Kritik Maçlar

11. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 15. Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe 16. Hafta: Galatasaray - Trabzonspor

Süper Lig'in 2024-2025 sezonunda heyecan her geçen hafta artarken, zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray ve Beşiktaş'ın mücadelesi, milyonlarca taraftar tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

 

(Haber Merkezi)