Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün’den önemli açıklamalar

Angün, Kurtalanspor’u daha iyi seviyelere taşımak için ellerinden gelen bütün imkanları devreye koyduklarını belirterek “Kurtalan Spora gerek doğrudan gerekse de gönül bağı olan bütün taraftarımızın takımdan beklentilerinin farkındayız. Bu beklentileri karşılamak için var gücümüzle çalışıyor, varsa eksikliklerimizi gidermek için büyük efor harcıyoruz. Geldiğimiz noktada sevenlerimizin desteğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bütün çalışmalarımıza rağmen yapılması gereken çok iş var bunun farkındayız, bunları yerine getirirken mutlak suretle çevreden maddi manevi destek görmek Kurtalanspor’a büyük katkı sunuyor.” dedi.

Kulüp, yeni futbol sezonuna hazırlık çalışmaları yaparken bu çalışmalarda oluşan harcamaların karşılanması amacıyla futbol sahalarına asılan reklam panoları için bütün marka ve işletmelerle görüşmeye açık.

Kurtalan Spor, ilçede marka değeri taşıyan kuruluşların en başında geliyor.

Kurtalan Sporun, marka değerine dikkati çeken Angün, “1969 yılından beri kurulmuş olan Kurtalan Spor Kulübümüz, futbolun yanında ilçemizin temsilini sağlayan büyük bir marka. Bu değeri bilerek hareket ediyor, yaptığımız bütün çalışmaları kayıt altına alıp şeffaf bir şekilde kamuya açık halde ortaya koyabiliyoruz. Hesap verebilirlik konusunda hiçbir sorun yaşamamakla beraber sevenlerimize, taraftarlarımıza ve destekçilerimize kayıtlı belge ve dokümanlar ışığında akıllarda oluşabilecek her türlü soruya cevap verebiliyoruz. Bu durum Kurtalan Spor Kulübünün güvenirliğini artırdığı gibi marka değerini yükseltip temsil gücüne de güç katıyor.” ifadelerinde bulundu.

“Kurtalan Spor’a sahip çıkın çağrılarına cevap veren olmadı.”

Kurtalan Spor Kulübü Başkanlığını devretmeye hazır olduklarını tekrar belirten Angün, “Gerek gazetelere verdiğimiz röportajlarda, gerek sosyal meyde platformlarında yaptığımız. Kurtalan Spor’a sahip çıkın çağrılarına cevap veren olmadı. Kimse ben daha iyi yaparım bu sorumluluğu üstlenirim demedi. Bu takımı ayakta tutmak bizim en büyük hedeflerimizden biri. Ve bütün zorluklara rağmen bunu başarmış durumdayız. Biz görevimizi yapa duralım bu takımı daha iyi yerlere taşımak gibi bir mecburiyet hissiyatımızın olduğu gerçeğini de kesinlikle gizlemiyoruz. Çağrımız açık ‘Kurtalan Spor’u daha iyi yerlere taşıyabilir, takıma sahip çıkabilirim.’ diyen kim varsa Başkanlık koltuğunu devretmeye hazırız. Çıkan olmazsa da bu takımı öyle veya böyle ayakta tutmaya varlığını korumaya gücümüz yettiğince çalışacağız.” diye konuştu.

(Abdulaziz ÖZCAN)