Traktör satıcısı, müşterisine sattığı traktörü gelin arabası gibi süsledi

Kurtalan’da ünlü bir traktör markasının bayiliğini yapan Bingöl Kardeşler Traktör Bayisi traktör satın alan bir müşterilerine sürpriz yaparak müşterilerine sattıkları traktörü süsleyerek teslim ettiler.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Bingöl Kardeşler Traktör Bayisi yetkilisi İsmail Bingöl, yaptıkları uygulamayla müşterilerin sevincine ortak olmayı amaçladıklarını belirterek “İlk defa bizden traktör satın alan bir müşterimize satın aldığı traktörü gelin arabası gibi süsleyerek teslim edeceğiz. Çünkü müşterilerimiz yıllarca birikim yaparak veya kredi taksitleri yatırarak ancak traktör satın alabiliyor. Satın alınan her traktör bölgemizdeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesine olanak tanıyor. Üretim aracı olan traktörler satıldıkça bölgemizdeki tarım sektörünün sürdürülebilirliği açısından devamlılık sağlanmış oluyor.” dedi.

Bingöl, yıl içinde yeni ve modern teknolojiye sahip yüzlerce traktör sattıklarına dikkati çekerek “İlçemizde sürdürülebilir tarımı mümkün kılan modern makine ve ekipmanların talep görmesi mutluluk verici, bölgemizde tarımsal alana yatırım yapan her kes aynı esnafımız gibi, aynı tüccarlarımız gibi, bizim için çok kıymetlidir. Bu bağlamda traktör satına alırken bayiliğimizi tercih eden müşterimiz İhsan Toksay’a aldığı traktör hayırlı uğurlu olsun Allah tekerine taş değdirtmesin.” ifadesinde bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)