Encümen seçimi yapıldı

Siirt ili Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2023 yılı Nisan ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı vekili ve Hizmet Birliği Başkanı Muhammed Sait Baytok başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Konferans Salonunda yapılan Toplantıya; Vali Yardımcısı Vekili ve Birlik Başkanı Muhammed Sait Baytok, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri Müslüm Hazinoğlu, Hikmet Ekin ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2022 yılı faaliyet raporu, 2023 yılı çalışma raporu ve kesin hesap bütçesi görüşülerek onaylandı.

Daha sonra Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde 2023 yılı Nisan ayından itibaren bir yıl görev yapacak encümen seçimlerine geçildi.

Yapılan oylama sonunda; Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Müslüm Hazinoğlu ile Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin, Bayraktepe Köyü Muhtarı Bahattin Timurtaş ve Kavaközü Köy Muhtarı Sadık Adıgüzel, bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

Köylerin sorunlarını çözmek, hizmetlerle buluşturmak için hep birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını kaydeden Birlik Başkanı Muhammed Sait Baytok, seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

(BASIN BÜLTENİ)