Kurtalan’da içme suyu hattında arıza!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Yaşar Kemal Caddesi dört yolunda geçmekte olan ana şebeke suyu boru hattında oluşan patlak Kurtalan Belediyesi Su Birimi ekiplerince onarıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğü yerleşkesi karşısından geçmekte olan ana şebeke suyu hattında oluşan patlağın onarılması için Kurtalan Belediyesi Su İşleri ekipleri onarım çalışması yürüttü.

Sabah saat 9.00 başlayan onarım çalışması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarının bir bölümü araç geçişlerine kapatıldı.

Yürütülen onarım çalışması ile birlikte bulvar yolunda iş makinesi yardımı ile kazı işlemi yapıldıktan sonra patlağın olduğu alan tespit edildi.

Ana şebeke suyu boru hattında yaşanan patlak tespit edildikten sonra onarım işlemi gerçekleştirilmeye başlandı.

Kurtalan Belediyesi Su İşleri Birimi personeli Erdal Pekedis, yürütülen çalışma hakkında gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunarak “Vatandaşımızın ihbarı üzerine Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahından geçmekte olan ana su şebekesi hattından oluşan patlağın onarımı için çalışma yürüttük. Yaptığımız kazı işleminden sonra hattaki patlağın tespitini yaptık ve onarımı için gerekli malzemeleri getirdik ve onarımı tamamladık” dedi.

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte açılan çukur tekrar iş makinesi yardımı ile kapatılarak bulvar güzergahı araç geçişlerine açıldı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)