Batman'daki Mehmet Şimşek Konaklamasız Orman Parkı 20 Yıllığına Kiraya Veriliyor

İhaleye ilişkin duyuru, Batman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapıldı. Duyuruda, parkın içerisinde bir güvenlik kulübesi, giriş kapısı, su deposu, ahşap mescit, bay ve bayan tuvaletleri, fosseptik kuyusu, piknik masaları, çocuk oyun alanları, kameriyeler, barbeküler, çeşmeler, çöp kovaları ve oturma bankları gibi birçok yapı ve donanımın bulunduğu belirtildi. Ayrıca, kiracı tarafından bir büfe ve yöresel ürünler sergi alanı yapılması şartı da getirildi.

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve ilgili yönetmelikler kapsamında 15 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00'da Batman Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgeleri tamamlayarak tekliflerini kapalı zarf usulü ile sunmaları gerekiyor.

İhaleye ilişkin detaylar ve şartname Batman Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilebiliyor. İlk yıl işletme hakkı kira bedeli 40.000 TL olarak belirlenmiş olup, geçici teminat miktarı ise 12.000 TL olarak açıklandı.

Batman Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, ihalenin sonuçlandırılması konusunda tüm kararların ihale komisyonu tarafından verileceğini ve komisyonun ihaleyi yapmama hakkına sahip olduğunu belirtti. İhale sürecine ilişkin daha fazla bilgi almak isteyenler Batman Orman İşletme Müdürlüğü ile iletişime geçebilir.

(Haber Merkezi)