Setur Duty Free, Hamburg Havalimanı'nda iki mağaza açtı

İSTANBUL (AA) - Setur Duty Free, Hamburg Havalimanı'nda Victoria's Secret ve Guess mağazalarını açtığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Setur Duty Free, uluslararası arenadaki operasyonlarını genişletmeyi sürdürüyor. Şirket, Almanya'nın Hamburg Havalimanı'nda Victoria's Secret ve Guess mağazalarını müşterilerinin kullanımına sundu.

İki mağazanın açılışı, Setur Duty Free'nin küresel varlığını güçlendirmesi adına önemli bir kilometre taşı olurken, yolcuların alışveriş deneyimini de zenginleştirecek.

Setur Duty Free'nin Victoria's Secret ve Guess mağazaları, Hamburg Havalimanı'ndaki perakende ortamını zenginleştirmenin yanı sıra yolculara kalite, geniş ürün gamı ve sürdürülebilirlikle tanımlanan bir alışveriş deneyimi sunacak.

Mağazalar, üstün ürün yelpazesiyle 108 metrekarelik önemli bir perakende alanını kapsayacak.

Toplam alanın 61 metrekaresini kaplayan mağaza, iç çamaşırlarının göz alıcı renklerini öne çıkarmak ve dikkati çekici bir atmosfer yaratmak amacıyla, pembe tonlarda ve ahşap unsurlarla tasarlandı.

Guess ise ilk kez Hamburg Havalimanı'nda Setur Duty Free ayrıcalığıyla yer alıyor.

Mağazanın 42 metrekarelik alanında markanın ikonik logolu parçaları, el çantaları ve sürdürülebilir seçenekler de dahil olmak üzere geniş bir giyim ve aksesuar yelpazesi yer alacak.

Yolcular, yeni koleksiyonların iyi parçalarının yanı sıra denim pantolonlar ve logolu üçgen kemerler gibi zamansız klasikleri de bulabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Duty Free Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sönmez, Victoria's Secret ve Guess markalarını Hamburg Havalimanı'na getirmekten heyecan duyduklarını belirtti.

Hamburg Havalimanı ile gerçekleştirdikleri bu ortaklığın küresel varlıklarını genişletme ve yolculara olağanüstü alışveriş deneyimleri sunma stratejilerinin önemli bir parçası olduğunu aktaran Sönmez, "Hamburg'un dinamik ve modern atmosferine uygun bir alışveriş deneyimi sunmak için özen gösterdik. Yeni mağazalarımız Setur Duty Free kalitesini ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızı yansıtacak. Yolcularımıza son derece modern mağazalarımızda geniş bir ürün yelpazesi sunacağız." ifadelerini kullandı.

Hamburg Havalimanı Merkez Yönetimi Başkanı Lutz Deubel de Setur ile Hamburg Havalimanı'nda seyahat perakendeciliği için yeni bir ortaklığa "hoş geldin" dediklerini ifade etti.

Deubel, Setur ile gelecekte daha güçlü bir işbirliğinin temellerini attıklarını kaydetti.