Karaca, 36. Kristal Elma Ödülleri'nde 8 ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Karaca, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 36. düzenlenen Kristal Elma Ödülleri'nde 8 ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karaca, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 36'ncısı düzenlenen Kristal Elma Ödülleri'nde gösterdiği performansla dikkati çekti. Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon alanlarındaki geniş ürün yelpazesiyle sektörde fark yaratan Karaca, reklamcılık ve pazarlama dünyasının en iyi fikirlerinin yarıştığı bu prestijli etkinlikte toplamda 8 ödülün sahibi oldu.

Ödüller, İstanbul'da gerçekleştirilen etkinlikte sahiplerini buldu. Karaca, Şeyma Subaşı ile yapılan, sosyal medyanın körüklediği gerçek dışı güzellik algısı ve linç kültürüne dikkati çeken Air Pro Cook işbirliği ile Vertical Kristal, Dijital Büyük Ödül, Dijital Kristal ve Ünlü Kullanımında Kristal Ödülü gibi önemli ödüller kazandı.

Ayrıca, Karaca, evcil hayvanların farklı porsiyonlarda doğru şekilde beslenmesi gerektiği bilgisinden yola çıkarak tasarladığı FitBowl ürünü ile Bronz Tasarım Ödülü'nü, "Onun doğduğu gün, senin anne olduğun gün" sloganıyla kullanıcıların anneleriyle doğum günü fotoğraflarını paylaşmalarına aracılık edip bu içerikleri açık hava mecralarında sergileyerek milyonlarca kişiye ulaşmasını sağlayan Anneler Günü Açık Hava Projesi ile de Bronz ödül aldı.

"Karaca Hollywood'da" projesi kapsamında hazırladığı Red Carpet Collection ile bu yıl Hollywood ünlülerinin sofralarında yer almasını mizahi bir dille anlatan "Dedektif" reklam filmiyle Gümüş ve yine bu projede kısa sürede büyük kitlelere ulaşmayı başaran entegre iletişim çalışmalarıyla Bronz ödüllerle taçlandırıldı.