MediaMarkt, online mecralarını ve sadakat programını yeniledi

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, tüketicilerin alışveriş deneyimini daha keyifli ve pratik hale getirmek amacıyla internet sitesini ve MediaMarkt mobil uygulamasını yeniledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni arayüzüyle tüketicilerle buluşan internet sitesi ve mobil uygulama, kullanıcı dostu tasarımı, hızlı ve gelişmiş arama ve filtreleme özellikleriyle online alışveriş deneyiminde fark yaratıyor.

MediaMarkt CLUB'ın puan sisteminde yapılan yenilikle birlikte ise tüketiciler yaptıkları tüm alışverişlerde toplam fatura bedelinin yüzde 10'u oranında puan kazanıyor.

Yapılan birçok optimizasyon ile MediaMarkt'ın internet sitesi ve mobil uygulamasında kullanıcı deneyimi kesintisiz ve akıcı hale geldi. MediaMarkt mobil uygulamasında ve internet sitesinde, hızlı erişim ve kişiselleştirilmiş öneriler sayesinde, tüketiciler aradıkları ürünü hızlı bir şekilde bulabiliyor.

MediaMarkt'ın sadakat platformu MediaMarkt CLUB ise tüketicilere daha fazla puan biriktirme olanağının yanında uzayan iade süresi ve dijital fatura gibi alışveriş sonrası avantajlar sunuyor.

Tüketiciler her alışverişte kazanacakları, alışveriş bedelinin yüzde 10'u oranındaki CLUB Puanlara ek olarak Hoş Geldin Puanı, Doğum Günü Puanı ve ekstra puan kampanyalarından da faydalanabilecek. MediaMarkt CLUB üyeleri böylece yaptıkları alışverişlerden daha fazla puan kazanarak, biriktirdikleri puanları kuponlara dönüştürebilecek ve kuponlarıyla indirimli alışveriş yapabilecek.

MediaMarkt, yenilenen mobil uygulaması için sadece mobil uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak özel bir lansman kampanyası da düzenledi. Kampanya kapsamında alışverişlerde 5 kat özel puan kazanılacak.