İYİ Parti Kurtalan İlçe Başkanı İhsan Dilek’ten önemli açıklamalar

İYİ Parti Kurtalan İlçe Başkanı İhsan Dilek gazetemize açıklamalarda bulunarak, yerel seçimler için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Dilek, ilçedeki siyasi ortamın farkında olduklarını ve diğer partilerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek “Yerel seçimlere 6 ay gibi bir süre kalmış durumda, şuan için saha çalışmaları anlamında doğrudan yaptığımız bir şey olmasa da parti teşkilatı içindeki faaliyetlerimiz aralıksız sürmekte. Partimizin diğer organlarıyla doğrudan ve dolaylı olarak temas halinde istişareler yapmaktayız.” dedi.

Kurtalan’da Belediye Başkanı Adayı çıkartmalarının yüksek ihtimal dahilinde olduğunu belirten Dilek, “Parti yetkililerimizin alacağı kararlara bağlılığımız tam, Kurtalan için parti teşkilatımızın Belediye Başkan adayı çıkartması büyük olasılık dahilinde muhtemelen öylede olacak. Şuan teşkilatımızda kimin adaylık için uygun olduğu konuşulmakta. Partimize gönül vermiş olan ve ben Belediye Başkan Adayı olmak istiyorum diyen herkes değerlendirme sürecine kesinlikle tabi olacak ve uygun aday için ortak karar şartı mutlak suretle alınacak.” diye konuştu. 

Genel seçimlerde Kurtalan’da büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen İhsan Dilek, aldıkları oy oranın Kurtalan gibi bir yer için memnun edici nitelikte olduğunu vurguladı.

Dilek, genel seçimlerde aldıkları oy oranlarını kendileri için taban olarak belirleyip girecekleri yerel seçimlerde oy oranlarını bu taban üzerinden artırmayı hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşmak için ilçede bulunan bütün kesimlerden adayları için oy isteyeceklerini sözlerine ekledi.

(Mehmet Sadık AKSOY)