Kayabağlar’da doğalgaz çekilen mahallelerde çalışma

Kayabağlar Belediyesi tarafından doğalgaz çalışmaları sonrası tahrip olan cadde ve sokak yolları onarılmaya devam ediliyor.

Kayabağlar Belediyesi tarafından Kayalı Mahallesinde doğalgaz şebeke hattı çalışmaları sonrası açıkta kalan parke taşlarının yerlerine döşenmesi amacı ile çalışma yürütüldü.

Yürütülen çalışma kapsamında görev alan Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri Birimi görevli personelinin aktardığı bilgilere göre doğalgaz çalışmaları sonrası tahrip olan sokak ve cadde yollarının tamamında parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak olup sokakların daha temiz ve kullanılabilir olması sağlanacak.

Görevli çalışanlar onarım işleminin yürütüldüğü sokak yollarında yağmur su oluklarının da dikkatli bir şekilde yerleştirildiğini söyleyip yapılacak olan çalışmada belde halkına engel teşkil eden çukurlar ve tümseklerin de zemin tesviyesinin yapılacağını ve belde halkının hizmetine alınacağını kaydetti.

Kayabağlar beldesinin sokak yollarının dar olması nedeniyle gerekli durumlarda çalışma sırasında araba geçişlerine kapanacağını söyleyen görevliler bu tür durumlarda belde halkının anlayış göstermesini istedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)