Kurtalan’da Kış Öncesi Köy Yollarında Hummalı Çalışma!

Kurtalan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından Sonbahar ve Kış hazırlıkları kapsamında ilçeye bağlı birçok Köyde yol bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.

Dış etkenlerden kaynaklı olarak çukurlaşan ve bozulan köy içi yollarda da bu kapsamda onarılarak stabilize malzeme ile dolgu yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında stabilize malzeme ile köy içi yolları onarılan Yoldurağı Köyünde incelemeler yapan Ak Parti Siirt Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar, kısa süre içerisinde Kurtalan’a bağlı 92 köyde çeşitli çalışmaların yürütüldüğünü ve geride kalan köylerimize de en kısa sürede hizmet götürüleceğini söyledi.

Deryalar, köylerde yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini ve çalışmaların kontrol altında yürütüldüğünü söylerken “Köylerimizin yaşam standartlarını artırmaya yönelik çeşitli alanlarla ilgili birçok projemiz var. Bu projelerin yapım süreci yakından takip ediliyor ve kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. Malumunuz önümüz yağışlı havaların etkili olduğu Sonbahar ve Kış mevsimi bu mevsimde köy içi yollar ve diğer bağlantı yollarının kullanılabilmesi için çalışmalar yürütmekteyiz. Bu kapsamda Yoldurağı Köyünde toprak olan köy içi ve bağlantı yollar stabilize malzemeyle dolgu yapılıyor. Bununla beraber onlarca köyümüzde aynı çalışma yürütüldü ve yürütülmeye devam edilecek.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)