Kurtalan’da yeni bir eczane açıldı

Yanidoğan Mahallesi, Gülistan Caddesi ve Doktor Yusuf Azizoğlu Caddesi üç yolu güzergahında faaliyete geçen Yaşam Eczanesi, Bahçeli Evler Aile Sağlığı Merkezine yakın bir konumda bulunuyor. 

Kurtalan’da açılan 15’inci eczane olan Yaşam Eczanesi işletmecisi Eczacı Musa Baykan gazetemize açıklamalarda bulunarak “Açılışını bu gün yaptığımız eczanemiz öncelikle Kurtalan’a hayırlı olsun. Sağlık alanında yürüteceğimiz çalışmalarla her zaman hastalarımızın yanında olacak özelikle ilaç erişimi anlamında ilçemize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Açılışımızı yoğun bir katılımla yaptık, Yaşam Eczanesi açılışına katılan bütün dostlarımıza ve eczacı meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Baykan, Yenidoğan Mahallesinde eczane olmadığına dikkati çekerek, “Yenidoğan Mahallesinde Bahçeli Evler Aile Sağlığı Merkezi bulunmakta, hem buraya gelen vatandaşlarımız hem de mahalle sakinleri ilçe merkezinde daha uzakta bulunan eczanelere gitmesine gerek kalmadan her guruptan ilaca Yaşam Eczanesi'n de ulaşabilir.” açıklamasında bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)