Kurtalan’da Yeni Bir İşyeri Açıldı

Pahalılaşan fiyatı dolayısıyla çeşme suyuna yönelen Kurtalanlı vatandaşların su arıtma cihazı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçede yeni bir arıtma cihazı satış noktası açıldı.

Kurtalan Ortimax Su Arıtma Cihazları Satış Şubesi olarak Fırat Mahallesi, Gürsel Caddesi, Merkez Camii Karşısında çılan arıtma cihazı satış noktası işletmecisi Savaş Karataş, son yıllarda fiyatı artan damacana içme suları nedeniyle su arıtma cihazlarına yönelimin arttığını ve bu yönelim Kurtalan’da da oluştuğunu söylerken “Su arıtma cihazları artık şehir ve köylerde yaşayanlar için bir ihtiyaç haline dönüştü.  Bizde bunu gördük ve su arıtma cihazlarının satışını yapma kararı aldık.” dedi.

Karataş, 25 yıllık hizmet kalitesiyle su arıtma alanında çeşitli hizmet kurumlarından ödüller almış olan İstanbul üretim merkezli Ortimax Su Arıtma Cihazları markası çatısı altında Kurtalanlı müşterilerinin hizmetinde olacağını dile getirirken “Satacağımız cihazlar son teknoloji ile üretilmiş ve su arıtmada çeşitli lisanslara sahip cihazlar. 25 yılık marka deneyimiyle Ortimax Su Arıtma Cihazlarının Kurtalan’daki satış yüzü olacağı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” sözlerini kullandı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)