Kurtalan’da yeni bir lokanta açıldı

Tren Garajı Çarşısında yeni açılan Bereket Izgara Salonuyla çarşıya gelen vatandaşların, dükkan işleten esnafların kolay ve hızlı bir şekilde lezzetli ızgara çeşitlerine ulaşabilmesi amaçlanıyor.

Yeni açılan Bereket Izgara Salonu ustası Hüseyin Butekin, yeni açmış oldukları ızgara salonuyla kebap ve et şiş, tavuk şiş, ciğer şiş gibi birçok ızgara çeşidiyle müşterilerinin lezzet durağı olmayı hedeflediğini belirtirken “Bir zamanlar ilçemizin kalkınmasında önemli rol oynayan Gar Çarşımızın büyük bir bölümü için lokanta ihtiyacının olduğunu fark ettik. Bizde karar verdik ve buraya yeni bir lezzet durağı kurduk. Esnaflarımız olsun, normal müşterilerimiz olsun lezzet durağımızla daha kolay bir şekilde yemek hizmeti görmesini sağlayacağız. Çeşidi bol ve uygun fiyatlı ızgaralarımızla müşterilerimizin karşısında olacağız.” dedi.

Bereket Izgara Salonu olarak müşterilerini mekanına beklediğini söyleyen Butekin, 05365456403 numaralı alo sipariş hattıyla kedilerine ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)