Kurtalanspor Çıkmazda!

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçta elenen Kurtalanspor, BAL liginin başlamasına 15 gün kala ligden çekilme riskiyle karşı karşıya kaldı.

Kurtalanspor Başkanı Fırat Angün, yaptığı açıklamalarda il ve ilçe yöneticilerine defalarca başvurduklarını ancak maddi yardım konusunda hiçbir olumlu geri dönüş alamadıklarını ifade etti.

Angün, "Kurtalanspor günlerdir aradığı maddi desteği bulamadı. Liglerin başlamasına sadece 15 gün kaldı ve şu anki durumda lige katılmama tehlikesiyle karşı karşıyayız" dedi.

Angün, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Siirt'in tek temsilcisi olan Kurtalanspor ne bir sponsor bulabildi ne de iş adamlarından veya kurumlardan herhangi bir destek alabildi. Takımı almak isteyenlere de vermeye hazırız, yönetimde yer almak isteyenlere de kapımız açık."

Bir zamanlar bölgenin en güçlü ekiplerinden biri olarak bilinen Kurtalanspor’un yaşadığı bu kriz, taraftarlarını derinden üzüyor.

Taraftarlar, kulübün yeniden eski günlerine dönebilmesi için acil çözüm beklerken, destek gelmemesi halinde kulübün ligden çekilme ihtimali her geçen gün artıyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)