SİİRT ERUH'TA TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İLANI

TAŞINMAZ MALIN

Sıra No İli İlçesi Mahalle/Köy Ada Parsel Yüzölçüm (m²) Kiralanacak Alan (m²) İmar Durumu Türü İlgili Mevzuat Tahmini Kiralama Bedeli (TL) Geçici Teminatı (TL) İhale Tarihi İhale Saati 1 SİİRT Eruh Fatih Mahallesi 126 4 1.453,90 166,00 Ticari Öğretmenevi Kafeterya Kiralama İşi 2886/45 60.000,00 12.000,00 08.11.2024 10:30

1-Yukarıda nitelikleri ve bulunduğu yerleri belirtilen taşınmaz mallar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizasında belirtilen tahmini bedel üzerinden karşılarında yazılı tarih ve saatlerde Eruh Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde kiralama ihalesi yapılacaktır.
2-İsteklilerin geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus cüzdan örneği, tebligat için Türkiye’de adres göstermesi, vekâleten katılacaklardan noter onaylı vekâletname, Tüzel kişilerde ise idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri makamdan 2024 yılı içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekâletname, imza  sirküsü ile birlikte ihale saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmekte veya ihale saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şartı ile teklif mektuplarını posta iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecek olup, postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.
 3- Kiralama nedeniyle olan her türlü vergi, ruhsat, harç vb. alıcıya ait olup,  taşınmaz malın kiralanması KDV den istisna olup, vergi, resim ve harçlardan muaftır.
4- İhalelere ait şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde İlçemiz Eruh Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde ücretsiz olarak görülebilir ve alınabilir.
5- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.                                                                                                                                                                                                                                                                           İLAN OLUNUR