Siirt Vakfı’ndan Kurtalanspor’a Destek Sözü

Ak Parti Siirt İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar, Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş ve Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün Siirt Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret programı kapsamında Kurtalan'la ilgili gündem değerlendirilmesi yapılırken Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da Siirt'i temsil eden Kurtalanspor Kulübünün yaşamış olduğu maddi sıkıntılar ele alındı.

Kurtalanspor’a destek talebinde bulunan heyet "Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesinin desteğini yanımızda görmekten büyük onur duyarız. Bu zorlu süreçte BAL liginde Siirt'imizi temsil eden Kurtalanspor’un ayakta kalması için Siirt'teki bütün kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları yanımızda görmek ve desteklerini almak takımımızı daha güçlü kılacak ve cesaretlendirecektir." dedi.

Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren'de Deryalar, Karataş ve Angün'ün yaptığı ziyaretten ötürü son derece memnuniyet duyduğunu aktararak "BAL liginde Siirt'i temsil eden Kurtalanspor’a elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız. AK Parti Siirt İl Genel Meclis Üyesi Sayın Hikmet Deryalar, Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ekrem Karataş ve Kurtalanspor Kulübü Başkanı Sayın Fırat Angün bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz." sözlerini kullandı.

Yapılan ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek program tamamlandı.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)