Siirt’te Okulların Ders Saatleri Yeniden Düzenlendi: Bazı Okullarda Ders Süresi 30 ve 35 Dakikaya Düşürüldü

Valiliğin onayı ile 40 dakika olan ders süreleri, belirli okullarda 35 dakikaya indirildi. Bu düzenlemeden Orgeneral Salih Omurtak İlkokulu ve Ortaokulu, Fatih İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Polis Hayrettin Şişman İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu ve Ortaokulu gibi okullar etkilendi. Ayrıca, Atatürk İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Haşim Öztanık İlkokulu ve Merkez Borsa İstanbul Ortaokulu, Dadaşlar İlkokulu ve Hilmi Yavuz Ortaokulu, Adnan Menderes İlkokulu ve Ortaokulu, 18 Mart İlkokulu ve Ortaokulu, Sancaklar Ortaokulu, 80. Yıl Ortaokulu, Halide Kutlualp Ortaokulu, Hasan Altun İlkokulu, İhsan Süreyya Sırma İlkokulu, Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlkokulu ve Ortaokulu ile Kurtalan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu da bu düzenlemeden faydalandı.

Bunun yanı sıra, Siirt Merkez Haşim Öztanık İlkokulu ve Merkez Borsa İstanbul Ortaokulu ile Pervari Belenoluk İlkokulu ve Ortaokulu’nda ders süreleri 30 dakikaya düşürüldü.

Siirt Valiliği, yapılan bu düzenlemelerin, öğrencilerin güvenli ve verimli bir eğitim süreci geçirmesi için gerekli olduğunu belirterek, kamuoyuna duyuruda bulundu.

(Haber Merkezi)