Siirt'ten Sonra Batman'da da Açılıyor! Fiyatlar Nasıl Olacak?

Siirt’te açılan kent lokantasının yemek fiyatlarının diğer illere göre pahalı olması eleştirilere neden olmuştu. İstanbul ve Şanlıurfa’da yemek fiyatları 40 lira, İzmir’de ise 50 lira iken, Siirt’te 100 lira olması vatandaşların tepkisini çekmişti. Batman’da açılacak kent lokantasındaki yemek fiyatları ise büyük bir merakla bekleniyor.

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Batman’ın ilk Kent Lokantası’nın yakında hizmete açılacağını duyurdu. Sönük, sosyal belediyecilik anlayışı gereği bu projeyle vatandaşlara uygun fiyatla kaliteli, lezzetli ve sağlıklı yemek hizmeti sunacaklarını belirtti.

Lokantanın, özellikle Eğitim Araştırma Hastanesi’nin karşısında bulunmasının, şehir dışından gelen hasta yakınları için büyük bir avantaj sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, öğrenci ve dar gelirli aileler için bu tür projelerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kent Lokantalarından bir tanesi Ziya Gökalp Mahallesi Nasıroğlu İş Merkezi karşısında, diğer lokanta ise Batman Eğitim Araştırma Hastanesi NATO yolu üzerinde olmak üzere iki farklı adreste yer alacak. Belediye Eş Başkanı Sönük, Kent Lokantası projesinin sadece ekonomik bir çözüm olmadığını, aynı zamanda sosyal belediyeciliğin bir sorumluluk projesi olduğunu vurguladı.

Batman'da açılacak Kent Lokantası’nın fiyatlarının nasıl olacağı ise merakla bekleniyor.

(Faysal AYDIN)