Yılların Tecrübesini Memlekete Taşıyıp Hemşehrilerine Hizmet Ediyorlar

18 yıl boyunca İstanbul'da hamur işi sektöründe ustalık yapan Yüksel kardeşler, memleketleri Kurtalan'da hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. İstanbul'da poğaça ve börek çeşitleri yapan Kurtalanlı usta kardeşler, metropol kenti bırakıp memleketlerinde hizmet vermeye başladı.

İstanbul’da uzun yıllardır hamur işi sektöründe emek veren usta kardeşler, memleketleri Kurtalan'da faaliyet gösteren börekçi işletmesini devralarak hizmet vermeye başladı. 20 gün önce devraldıkları börekçi işletmesinde 18 yıllık tecrübe ve birikimleriyle hamur işi ürünleri üretmeye başlayan usta kardeşlerden Şenol Yüksel, şunları ifade etti:

"Kardeşim Sinan Yüksel ile birlikte 18 yıl boyunca hamur işi sektöründe emek vermiş bulunmaktayız. İstanbul’da birçok büyük simit, poğaça ve börekçi işletmesinde ustalık yaptık. Bir ay önce akrabamızın işletmecisi olduğu memleketimiz Kurtalan’daki börekçi işletmesini devraldık ve adını İstanbul Börekçisi olarak değiştirip işletmeye başladık. 3 haftadır işletmekte olduğumuz iş yerimizden son derece memnunuz. Çok şükür, burada yeni olmamıza rağmen müşterilerden kayda değer ilgi görüyoruz. Sanat Sokağı'nda bulunan işletmemiz, 18 yıllık tecrübemiz ve birikimimizle poğaça, simit ve börek çeşitlerimizle Kurtalanlı hemşerilerimizin hizmetinde olacağız."

 

(Abdulaziz ÖZCAN)