Çift yönlü hatalı park Siirt’te trafiği felç ediyor

Siirt 06.09.2024 - 17:45, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:45 1826 kez okundu.
 

Çift yönlü hatalı park Siirt’te trafiği felç ediyor

Çift yönlü hatalı park Siirt şehir merkezinde içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Hatalı araç park etmenin sonucu olan çift yönlü park nedeniyle Siirt’te birçok cadde ve sokak yolunda arabayla hareket etmek neredeyse imkansız hale geliyor. Siirt şehir merkezinin birçok noktasında görülen çift yönlü hatalı park nedeniyle yayalar ve duyarlı sürücüler tepki gösteriyor. Çift yönlü park nedeniyle Siirtli duyarlı sürücüler yolu daraltan araçlardan kaynaklı olarak cadde ve sokak yollarında kaza tehlikesini oluştuğunu söylerken çift yönlü parkın Siirt’e ciddi bir sorun teşkil ettiğini belirtiyor. Duyarlı sürücüler çift yönlü parkın şehir merkezinde önlenmesi için yetkililere çağrıda bulunurken önemli cadde ve yol güzergahlarında uygunsuz bir şekilde araçların park edilmemesi gerektiğini kaydetti. Çift yönlü araç parkı sorunun Siirt’te çözülmesi gereken sorunların başında geldiğini belirten duyarlı sürücüler ve yayalar kimsenin yolları daraltmasına ve sorun teşkil edecek düzeyde kapatmasına hakkının olmadığını vurguluyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Çift yönlü hatalı park Siirt şehir merkezinde içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Hatalı araç park etmenin sonucu olan çift yönlü park nedeniyle Siirt’te birçok cadde ve sokak yolunda arabayla hareket etmek neredeyse imkansız hale geliyor.

Siirt şehir merkezinin birçok noktasında görülen çift yönlü hatalı park nedeniyle yayalar ve duyarlı sürücüler tepki gösteriyor.

Çift yönlü park nedeniyle Siirtli duyarlı sürücüler yolu daraltan araçlardan kaynaklı olarak cadde ve sokak yollarında kaza tehlikesini oluştuğunu söylerken çift yönlü parkın Siirt’e ciddi bir sorun teşkil ettiğini belirtiyor.

Duyarlı sürücüler çift yönlü parkın şehir merkezinde önlenmesi için yetkililere çağrıda bulunurken önemli cadde ve yol güzergahlarında uygunsuz bir şekilde araçların park edilmemesi gerektiğini kaydetti.

Çift yönlü araç parkı sorunun Siirt’te çözülmesi gereken sorunların başında geldiğini belirten duyarlı sürücüler ve yayalar kimsenin yolları daraltmasına ve sorun teşkil edecek düzeyde kapatmasına hakkının olmadığını vurguluyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.