Cizre'de okul servis araçları denetlendi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 10:39 265 kez okundu.
 

Cizre'de okul servis araçları denetlendi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Turgut Daloğlu ile okul servis araçlarını denetledi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İke ve Daloğlu tarafından yapılan denetimde, araçların temizliği, bakımı, güvenliği, yolculuk sırasında öğrenci sağlığını etkileyecek davranışlardan kaçınılması ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanılmamasına yönünde bilgilendirilmelerde bulunuldu.Okullar bölgesinde yapılan denetimlerin öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaştırılmasını sağlamak amacıyla devam edileceği bildirildi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Turgut Daloğlu ile okul servis araçlarını denetledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İke ve Daloğlu tarafından yapılan denetimde, araçların temizliği, bakımı, güvenliği, yolculuk sırasında öğrenci sağlığını etkileyecek davranışlardan kaçınılması ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanılmamasına yönünde bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Okullar bölgesinde yapılan denetimlerin öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaştırılmasını sağlamak amacıyla devam edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.