Deryalar ve Nas’tan Birlik Mesajı

Siirt 08.09.2024 - 15:06, Güncelleme: 08.09.2024 - 15:15 2221 kez okundu.
 

Deryalar ve Nas’tan Birlik Mesajı

Siirt Kurtalan İl Encümeniz Hikmet Deryalar, Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas’ı makamında ziyaret ederek bölgesel hizmet birliği için istişarede bulundu.
Siirt Kurtalan İl Encümeni Deryalar, Kayabağlar Belediyesinin Ak Parti için son derce önemli bir değere sahip olduğunu belirtirken Kurtalan’a bağlı kırsal alanların bir bölümü için bölgesel hizmet birliği açısından büyük katkılar sunduğunu dile getirdi. Yapılan ziyareti makamında kabul eden Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediye imkanlarının bölgede bulunan köylere büyük katkılar sunduğunu söyleyip “Özellikle yangın söndürme ve mezar kazımı gibi hizmetlerde belediyemizin namı her yere yayılmış durumda, burada görev yapacağım dönem boyunca bu hizmetlerin sağlanması noktasında aksaklık yaşanmayacağını Siirt Kurtalan İl Encümenimiz Sayın Hikmet Deryalar dostuma da ilettim. Bölgedeki her türlü yardımlaşma faaliyetinde belediye hizmet imkanlarımız halkımızın emrindedir.” dedi. Deryalar’ın yaptığı ziyaretle bölgesel hizmet birliğinin katmerleşeceğini ve daha güçlü hale geleceğini söyleyen Nas; “Ak Parti çatısı altında yapılan her hizmet gerek beldemize gerekse de çevre köylerimize çok büyük katkılar sunacak. Bu gün dostum Sayın Hikmet Deryalar yaptığı bu anlamlı ziyaretle bu hizmet kararlılığını pekiştirdik. Durmak yok yola devam.” sözlerini sarf etti. Yapılan ziyaret programında verilen birlik mesajından sonra hatıra fotoğrafı çekildi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Siirt Kurtalan İl Encümeniz Hikmet Deryalar, Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas’ı makamında ziyaret ederek bölgesel hizmet birliği için istişarede bulundu.

Siirt Kurtalan İl Encümeni Deryalar, Kayabağlar Belediyesinin Ak Parti için son derce önemli bir değere sahip olduğunu belirtirken Kurtalan’a bağlı kırsal alanların bir bölümü için bölgesel hizmet birliği açısından büyük katkılar sunduğunu dile getirdi.

Yapılan ziyareti makamında kabul eden Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediye imkanlarının bölgede bulunan köylere büyük katkılar sunduğunu söyleyip “Özellikle yangın söndürme ve mezar kazımı gibi hizmetlerde belediyemizin namı her yere yayılmış durumda, burada görev yapacağım dönem boyunca bu hizmetlerin sağlanması noktasında aksaklık yaşanmayacağını Siirt Kurtalan İl Encümenimiz Sayın Hikmet Deryalar dostuma da ilettim. Bölgedeki her türlü yardımlaşma faaliyetinde belediye hizmet imkanlarımız halkımızın emrindedir.” dedi.

Deryalar’ın yaptığı ziyaretle bölgesel hizmet birliğinin katmerleşeceğini ve daha güçlü hale geleceğini söyleyen Nas; “Ak Parti çatısı altında yapılan her hizmet gerek beldemize gerekse de çevre köylerimize çok büyük katkılar sunacak. Bu gün dostum Sayın Hikmet Deryalar yaptığı bu anlamlı ziyaretle bu hizmet kararlılığını pekiştirdik. Durmak yok yola devam.” sözlerini sarf etti.

Yapılan ziyaret programında verilen birlik mesajından sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.