Diyarbakır’da "Avrupa Spor Haftası" kapsamında atletizm yarışması düzenlendi

Güncel 26.09.2023 - 20:55, Güncelleme: 26.09.2023 - 20:55 33391+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da "Avrupa Spor Haftası" kapsamında atletizm yarışması düzenlendi

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde "Avrupa Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sur Küçeler" atletizm yarışması gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı himayesinde hafta etkinlikleri çerçevesinde atletizm yarışması yapıldı. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak tarafından Çiftkapı'da startı verilen ve yaklaşık 70 sporcunun katıldığı yarış, Kaymakamlık önünde tamamlandı. Etkinliğe ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, amaçlarının herkesi spora davet etmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Uslu, "7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Yaklaşık 70 sporcu bu yarışmaya katıldı. Sur'un tarihine dokunmak adına bu organizasyonu yaptık." dedi. Yarışmanın ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. (AA)
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde "Avrupa Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sur Küçeler" atletizm yarışması gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı himayesinde hafta etkinlikleri çerçevesinde atletizm yarışması yapıldı.

Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak tarafından Çiftkapı'da startı verilen ve yaklaşık 70 sporcunun katıldığı yarış, Kaymakamlık önünde tamamlandı.

Etkinliğe ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, amaçlarının herkesi spora davet etmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Uslu, "7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Yaklaşık 70 sporcu bu yarışmaya katıldı. Sur'un tarihine dokunmak adına bu organizasyonu yaptık." dedi.

Yarışmanın ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.