FLO, Loafer koleksiyonunu tanıttı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2024 - 12:00, Güncelleme: 04.09.2024 - 11:55 651+ kez okundu.
 

FLO, Loafer koleksiyonunu tanıttı

İSTANBUL (AA) - FLO, loafer ayakkabı koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO loafer ayakkabılar klasik ve spor stili bir arada sunarak giyimini sıra dışı dokunuşlarla renklendirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Trend görünümlü modellerden oluşan koleksiyon, siyah, beyaz, bej, pudra, taba ve kahverengi renk seçkisi ile öne çıkıyor. Koleksiyon, iş hayatında ve günlük hayatta rahatlığı yakalamak isteyenlerin stilini tamamlarken, konfor da sunuyor. FLO'nun loafer ayakkabı modellerini görmek isteyen müşteriler FLO mağazasını ya da FLO internet sitesini ziyaret edebiliyor.

İSTANBUL (AA) - FLO, loafer ayakkabı koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO loafer ayakkabılar klasik ve spor stili bir arada sunarak giyimini sıra dışı dokunuşlarla renklendirmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Trend görünümlü modellerden oluşan koleksiyon, siyah, beyaz, bej, pudra, taba ve kahverengi renk seçkisi ile öne çıkıyor. Koleksiyon, iş hayatında ve günlük hayatta rahatlığı yakalamak isteyenlerin stilini tamamlarken, konfor da sunuyor.

FLO'nun loafer ayakkabı modellerini görmek isteyen müşteriler FLO mağazasını ya da FLO internet sitesini ziyaret edebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.