Gönüllü Gençler Kurtalan’daki Yaşlıları Unutmadı!

Siirt 02.10.2024 - 14:47, Güncelleme: 02.10.2024 - 14:47 915 kez okundu.
 

Gönüllü Gençler Kurtalan’daki Yaşlıları Unutmadı!

Kurtalan’ın Gönüllü Gençleri, 1 Ekim Yaşlılar Günü'nde yaşlı amca ve teyzelerini unutmadı.
1 Ekim Yaşlılar Günü'nde Kurtalan’ın Gönüllü Gençleri, yaşlı amca ve teyzelerini ziyaret etti. Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlileri, 1 Ekim Yaşlılar Günü'nde yaşlı amca ve teyzelerini ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Yapılan ziyarette özellikle Kurtalan Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta yaşlılar ihmal edilmedi. Yaşı ilerlemiş olan ve çeşitli rahatsızlıklardan ötürü Kurtalan Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret eden Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlileri, “Yaşlılarımız hürmet ve bereket kapısıdır.” diyerek yaşlı hastaların 1 Ekim Yaşlılar Günü'nü kutladı. Hastanede yaptıkları ziyaretin ardından 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nda bulunan yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Gönüllü Gençler, görenlerden büyük takdir topladı. 1 Ekim Yaşlılar Günü'nde unutulmadıkları için duygulanan yaşlı amca ve teyzeler, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlilerine teşekkür etti. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’ın Gönüllü Gençleri, 1 Ekim Yaşlılar Günü'nde yaşlı amca ve teyzelerini unutmadı.

1 Ekim Yaşlılar Günü'nde Kurtalan’ın Gönüllü Gençleri, yaşlı amca ve teyzelerini ziyaret etti.

Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlileri, 1 Ekim Yaşlılar Günü'nde yaşlı amca ve teyzelerini ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Yapılan ziyarette özellikle Kurtalan Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta yaşlılar ihmal edilmedi.

Yaşı ilerlemiş olan ve çeşitli rahatsızlıklardan ötürü Kurtalan Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret eden Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlileri, “Yaşlılarımız hürmet ve bereket kapısıdır.” diyerek yaşlı hastaların 1 Ekim Yaşlılar Günü'nü kutladı.

Hastanede yaptıkları ziyaretin ardından 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nda bulunan yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Gönüllü Gençler, görenlerden büyük takdir topladı.

1 Ekim Yaşlılar Günü'nde unutulmadıkları için duygulanan yaşlı amca ve teyzeler, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve görevlilerine teşekkür etti.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.