Gönüllü Gençlerden Demir Yolu Haftasında Kurtalan Garı Ziyareti

Siirt 27.09.2024 - 17:55, Güncelleme: 27.09.2024 - 17:55 1237 kez okundu.
 

Gönüllü Gençlerden Demir Yolu Haftasında Kurtalan Garı Ziyareti

Demir Yolu Haftası nedeniyle Kurtalan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Kurtalan Tren Garı'nı ziyaret ederek vagonlarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.
Kurtalan Ekspres Treni vagonlarında Akıl ve Zeka oyunları oynayan gönüllü gençler, Kurtalan Tren Garı görevlileri tarafından Demir Yolu Haftası dolayısıyla kutlandı. Gençlik Merkezi Müzik Kulübü gönüllüleri, Demir Yolu Haftası'nda anlamlı müzikler eşliğinde bir dinleti sundu. Tarihi öneme sahip Kurtalan Tren Garı'nın çeşitli hizmet birimlerini de ziyaret eden gençler, görevlilerden gar bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler Lideri Muhammed Can Altunç, "Kurtalan denince akla ilk gelen Kurtalan Ekspres Tren hattı oluyor. Biz de Demir Yolu Haftası vesilesiyle gönüllü gençlerimizle birlikte tarihi değere sahip Kurtalan Tren Garı'nı ziyaret ederek gar personelinin Demir Yolu Haftası'nı kutlayıp Kurtalan Ekspres vagonlarında Akıl ve Zeka oyunları ile müzik dinletisi düzenleyerek farkındalık oluşturduk. Gar görevlilerimiz, bu anlamlı günde gerçekleştirdiğimiz ziyaretten oldukça memnun kaldı. Gönüllü gençlerimiz son derece eğlendi ve keyifli vakit geçirdi." dedi.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Demir Yolu Haftası nedeniyle Kurtalan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Kurtalan Tren Garı'nı ziyaret ederek vagonlarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Kurtalan Ekspres Treni vagonlarında Akıl ve Zeka oyunları oynayan gönüllü gençler, Kurtalan Tren Garı görevlileri tarafından Demir Yolu Haftası dolayısıyla kutlandı.

Gençlik Merkezi Müzik Kulübü gönüllüleri, Demir Yolu Haftası'nda anlamlı müzikler eşliğinde bir dinleti sundu.

Tarihi öneme sahip Kurtalan Tren Garı'nın çeşitli hizmet birimlerini de ziyaret eden gençler, görevlilerden gar bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Kurtalan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler Lideri Muhammed Can Altunç, "Kurtalan denince akla ilk gelen Kurtalan Ekspres Tren hattı oluyor. Biz de Demir Yolu Haftası vesilesiyle gönüllü gençlerimizle birlikte tarihi değere sahip Kurtalan Tren Garı'nı ziyaret ederek gar personelinin Demir Yolu Haftası'nı kutlayıp Kurtalan Ekspres vagonlarında Akıl ve Zeka oyunları ile müzik dinletisi düzenleyerek farkındalık oluşturduk. Gar görevlilerimiz, bu anlamlı günde gerçekleştirdiğimiz ziyaretten oldukça memnun kaldı. Gönüllü gençlerimiz son derece eğlendi ve keyifli vakit geçirdi." dedi.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.