15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi

Güncel 19.07.2021 - 10:25, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:25 1751+ kez okundu.
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi

Kurtalan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, protokol üyeleri ile birlikte Konakpınar köyünde bulanan şehit mezarlığını ziyaret etti. Ziyarette Kur’an-ı Kerim okunup, dua edildi. Ardından Tekel Mahallesi’nde ikamet eden şehit ailesini ziyaret eden Aydın, aile bireyleri ile yakından ilgilenerek talep ve sorunlarını dinledi.15 Temmuz Demokrasi Parkındaki kutlama programı saat 20:00’da 15 Temmuz Şehitleri için Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı. Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim okundu. 15 Temmuz ile ilgili çeşitli videolar, klipler ve dinletiler ile program devam etti. İlçe Müftüsü Abdullah Erdem tarafından dua okunduktan sonra Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrenciler tarafından gece boyunca şiir ve kompozisyonlar okundu. Programda vatandaşlara Kurtalan Kaymakamlığı’nca çeşitli ikramlarda bulunuldu. Gece ilçenin tüm camilerinden okunan selanın ardından program sona erdi.Aydın, program sonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında emeği geçenlere ve etkinliklere katılım sağlayan kahraman Kurtalan halkına teşekkür etti.
Kurtalan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, protokol üyeleri ile birlikte Konakpınar köyünde bulanan şehit mezarlığını ziyaret etti.
Ziyarette Kur’an-ı Kerim okunup, dua edildi. Ardından Tekel Mahallesi’nde ikamet eden şehit ailesini ziyaret eden Aydın, aile bireyleri ile yakından ilgilenerek talep ve sorunlarını dinledi.
15 Temmuz Demokrasi Parkındaki kutlama programı saat 20:00’da 15 Temmuz Şehitleri için Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı.
Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim okundu. 15 Temmuz ile ilgili çeşitli videolar, klipler ve dinletiler ile program devam etti. İlçe Müftüsü Abdullah Erdem tarafından dua okunduktan sonra Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Öğrenciler tarafından gece boyunca şiir ve kompozisyonlar okundu. Programda vatandaşlara Kurtalan Kaymakamlığı’nca çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Gece ilçenin tüm camilerinden okunan selanın ardından program sona erdi.
Aydın, program sonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında emeği geçenlere ve etkinliklere katılım sağlayan kahraman Kurtalan halkına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.