5 bin maske dağıtıldı

Güncel 18.04.2021 - 23:03, Güncelleme: 18.04.2021 - 23:03 2198+ kez okundu.
 

5 bin maske dağıtıldı

Siirt'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 5 bin maske dağıtıldı.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güres ve Hakkı Akyüz caddelerinde vatandaşlara maske dağıttı, sosyal mesafe uyarısı yaptı.Belediye ekipleri adına açıklama yapan Mehmet Mesut Mersin, uygulama kapsamında 5 bin maske dağıtıldığını belirtti.Vatandaşlardan Valilikçe alınan kararları hatırlatarak, kurallara uymalarını istediklerini ifade eden Mersin, şunları kaydetti:"Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun direktifleriyle yoğunluğun olduğu caddelerden başlayarak bu çalışmalarımızı sürdürdük. Daha önce de benzer çalışmalar yürütmüştük. Özellikle vatandaşlara sosyal mesafeye dikkat etmelerini ve kalabalık ortamlarda bulunmamalarını hatırlattık. Vatandaşların da tedbirlere uyduğunu görebiliyoruz. İlerleyen zamanda Kovid-19'a yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz."Vatandaşlar da emeği geçen Siirt Belediyesine teşekkür etti.
Siirt'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 5 bin maske dağıtıldı.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güres ve Hakkı Akyüz caddelerinde vatandaşlara maske dağıttı, sosyal mesafe uyarısı yaptı.
Belediye ekipleri adına açıklama yapan Mehmet Mesut Mersin, uygulama kapsamında 5 bin maske dağıtıldığını belirtti.
Vatandaşlardan Valilikçe alınan kararları hatırlatarak, kurallara uymalarını istediklerini ifade eden Mersin, şunları kaydetti:
"Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun direktifleriyle yoğunluğun olduğu caddelerden başlayarak bu çalışmalarımızı sürdürdük. Daha önce de benzer çalışmalar yürütmüştük. Özellikle vatandaşlara sosyal mesafeye dikkat etmelerini ve kalabalık ortamlarda bulunmamalarını hatırlattık. Vatandaşların da tedbirlere uyduğunu görebiliyoruz. İlerleyen zamanda Kovid-19'a yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
Vatandaşlar da emeği geçen Siirt Belediyesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.