79 Adet Gümrük Kaçağı Telefon Ele Geçirildi

Güncel 11.04.2022 - 12:21, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:21 2704+ kez okundu.
 

79 Adet Gümrük Kaçağı Telefon Ele Geçirildi

Baykan ilçesinde 79 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi.
Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada uygulama noktasına durdurulan bir araçta 79 adet kaçak telefon ele geçirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada,“Baykan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmada; ilimiz Veysel Karani Uygulama Noktasında durdurulan, bir araçta yapılan aramada farklı markalarda toplam *79 adet gümrük kaçağı telefon* ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.” 
Baykan ilçesinde 79 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada uygulama noktasına durdurulan bir araçta 79 adet kaçak telefon ele geçirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada,
“Baykan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmada; ilimiz Veysel Karani Uygulama Noktasında durdurulan, bir araçta yapılan aramada farklı markalarda toplam *79 adet gümrük kaçağı telefon* ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.