85 yaşındaki bedensel engelliye akülü araç temin edildi

Güncel 06.11.2022 - 20:38, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:38 1331+ kez okundu.
 

85 yaşındaki bedensel engelliye akülü araç temin edildi

Siirt Belediyesi ihtiyaç sahibi 85 yaşındaki Abdullah Ünal'a akülü araç desteğinde bulundu.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ev ziyaretleri kapsamında Ünal'ın akülü araç talebini değerlendirdi.Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla temin edilen akülü araç, ekipler tarafından Ünal'a teslim edildi.Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek için belediyenin sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiğini belirtti.Akülü araçların ev ziyaretlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını dile getirin Özekinci, engellilere yönelik desteklerin devam edeceğini aktardı.
Siirt Belediyesi ihtiyaç sahibi 85 yaşındaki Abdullah Ünal'a akülü araç desteğinde bulundu.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ev ziyaretleri kapsamında Ünal'ın akülü araç talebini değerlendirdi.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla temin edilen akülü araç, ekipler tarafından Ünal'a teslim edildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek için belediyenin sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiğini belirtti.
Akülü araçların ev ziyaretlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını dile getirin Özekinci, engellilere yönelik desteklerin devam edeceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.