Ağbaba’dan Kurtalan MYO İçin Soru Önergesi

Güncel 19.06.2022 - 19:43, Güncelleme: 19.06.2022 - 19:43 2672+ kez okundu.
 

Ağbaba’dan Kurtalan MYO İçin Soru Önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan’ın Meslek Yüksekokulu bina sorununu Meclis’e taşıdı. Ağbaba, arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşasının neden başlamadığını sordu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan Meslek Yüksekokulu’nun bina sorununu soru önergesi yoluyla Meclis gündemine taşıdı.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde, Kurtalan’da açılması planlanan Meslek Yüksek Okulu inşaatı için 2020 yılında ilçede 15 dönümlük arsa tahsisi yapıldığını, aradan geçen 2 yıla rağmen yüksek okulun inşası için herhangi bir adım atılmadığına yönelik açıklamalar bulunduğunu belirtti.Kurtalan Meslek Yüksek okulu binasının yapımı için bir engel olup olmadığını soran Ağbaba, “Arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşası neden başlamamaktadır. Yüksek okul inşası için gerekli ödenekler ayrılmış mıdır? Yüksek okulun inşası için planlanan bir tarih bulunmakta mıdır? Yüksek okul inşasının bugüne kadar başlamaması noktasında herhangi bir bürokratik engel bulunmakta mıdır?” sorularını yöneltti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan’ın Meslek Yüksekokulu bina sorununu Meclis’e taşıdı. Ağbaba, arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşasının neden başlamadığını sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan Meslek Yüksekokulu’nun bina sorununu soru önergesi yoluyla Meclis gündemine taşıdı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde, Kurtalan’da açılması planlanan Meslek Yüksek Okulu inşaatı için 2020 yılında ilçede 15 dönümlük arsa tahsisi yapıldığını, aradan geçen 2 yıla rağmen yüksek okulun inşası için herhangi bir adım atılmadığına yönelik açıklamalar bulunduğunu belirtti.
Kurtalan Meslek Yüksek okulu binasının yapımı için bir engel olup olmadığını soran Ağbaba,
“Arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşası neden başlamamaktadır. Yüksek okul inşası için gerekli ödenekler ayrılmış mıdır? Yüksek okulun inşası için planlanan bir tarih bulunmakta mıdır? Yüksek okul inşasının bugüne kadar başlamaması noktasında herhangi bir bürokratik engel bulunmakta mıdır?” sorularını yöneltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.