Alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

Güncel 03.10.2021 - 21:59, Güncelleme: 03.10.2021 - 21:59 1877+ kez okundu.
 

Alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

Siirt'te belediyenin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan alanlarda asfalt, parke ve çevre düzenlemesi yapılıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yapılan çalışmalarla hem yaya hem de trafik akışının rahatladığını belirtti.Çalışmaların kent geneline yayıldığını ifade eden Hacıbektaşoğlu, "Yıpranmış ve alt yapısı bozulmuş yolları hızlı bir şekilde yeniliyoruz. Güzel bir Siirt için çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Sabrından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederim." dedi.
Siirt'te belediyenin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan alanlarda asfalt, parke ve çevre düzenlemesi yapılıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yapılan çalışmalarla hem yaya hem de trafik akışının rahatladığını belirtti.
Çalışmaların kent geneline yayıldığını ifade eden Hacıbektaşoğlu, "Yıpranmış ve alt yapısı bozulmuş yolları hızlı bir şekilde yeniliyoruz. Güzel bir Siirt için çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Sabrından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.