"Altın Kaşık" Projesi Hayata Geçiyor

Güncel 16.10.2022 - 21:38, Güncelleme: 16.10.2022 - 21:38 2175+ kez okundu.
 

"Altın Kaşık" Projesi Hayata Geçiyor

Kayabağlar Beldesinde "Altın Kaşık yoğurt fabrikası" projesi hayata geçiyor.
GAP Bölge Kalkınma İdaresi destekleri ile Kurtalan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kayabağlar Beldesi'nde yapılması planlanan "Altın Kaşık Yoğurt Fabrikası" Projesi hayata geçiyor.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Çağlar Tekin, Kayabağlar Beldesinde hayata geçirilmesi planlanan "Altın Kaşık" Projesi yer tespiti ile ilgili incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Proje kapsamında beldeye yoğurt fabrikasının yapılacağını belirten Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven projeye katkı katkı sunan herkese teşekkür etti.
Kayabağlar Beldesinde "Altın Kaşık yoğurt fabrikası" projesi hayata geçiyor.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi destekleri ile Kurtalan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kayabağlar Beldesi'nde yapılması planlanan "Altın Kaşık Yoğurt Fabrikası" Projesi hayata geçiyor.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Çağlar Tekin, Kayabağlar Beldesinde hayata geçirilmesi planlanan "Altın Kaşık" Projesi yer tespiti ile ilgili incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.
Proje kapsamında beldeye yoğurt fabrikasının yapılacağını belirten Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven projeye katkı katkı sunan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.