Ayakkabı sileceğine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Güncel 26.07.2021 - 07:57, Güncelleme: 26.07.2021 - 07:57 2614+ kez okundu.
 

Ayakkabı sileceğine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Ayakkabı sileceğine gizlenmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz'ın talimatıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Eruh ilçesinde kara yolu üzerinde şüpheli aracı durdurdu. Şüpheli M.S. ve S.K'nin bulunduğu araçta, ayakkabı sileceğine gizlenmiş 4 gram sentetik uyuşturucu bulundu.Ekipler, Siirt-Kurtalan kara yolu Kilit-1 uygulama noktasında durdurulan araçta da 21 kilo 420 gram esrar ele geçirdi, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.Polis, merkez GAP Taksi civarında da V.T'nin üzerinden 4,40 gram esrar, Kooperatif Mahallesi'nde ise B.S'nin üzerinde bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirdi. 
Ayakkabı sileceğine gizlenmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz'ın talimatıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Eruh ilçesinde kara yolu üzerinde şüpheli aracı durdurdu. Şüpheli M.S. ve S.K'nin bulunduğu araçta, ayakkabı sileceğine gizlenmiş 4 gram sentetik uyuşturucu bulundu.
Ekipler, Siirt-Kurtalan kara yolu Kilit-1 uygulama noktasında durdurulan araçta da 21 kilo 420 gram esrar ele geçirdi, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
Polis, merkez GAP Taksi civarında da V.T'nin üzerinden 4,40 gram esrar, Kooperatif Mahallesi'nde ise B.S'nin üzerinde bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.