Aydın, kilitli parke döşeme çalışmalarını İnceledi

Güncel 20.12.2020 - 19:38, Güncelleme: 20.12.2020 - 19:38 2104+ kez okundu.
 

Aydın, kilitli parke döşeme çalışmalarını İnceledi

Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesinde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını inceledi.
Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesinde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, belediye birim amirlerinden ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Aydın burada yaptığı açıklamada, “İlçemizde halkımızın sağlığını korumak için bir yandan Covid-19 salgını ile mücadele ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentleşmenin arttığı ilçemiz ve kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanlığımızca yapılan bu çalışmaların halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesinde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını inceledi.

Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesinde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, belediye birim amirlerinden ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Aydın burada yaptığı açıklamada, “İlçemizde halkımızın sağlığını korumak için bir yandan Covid-19 salgını ile mücadele ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentleşmenin arttığı ilçemiz ve kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanlığımızca yapılan bu çalışmaların halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.