Aydın, LGS birincisini ödüllendirdi

Güncel 05.07.2021 - 07:25, Güncelleme: 05.07.2021 - 07:25 2154+ kez okundu.
 

Aydın, LGS birincisini ödüllendirdi

Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alan Kurtalan Selahaddin Eyyübi İmam Hatip Ortaokulunda okuyan Suriyeli Dlyar Safo Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret etti.
Safo ailesini makamında kabul eden Aydın, çalışılınca başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını söyledi.Ülkesindeki iç savaş nedeniyle 2015'te ailesiyle Kurtalan’a yerleşen Dlyar Safo’nun başarısından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Aydın şöyle konuştu; “Ülkesindeki iç savaş nedeniyle 2015'te ailesiyle birlikte ilçemize gelerek yerleşen ve eğitimine burada devam eden Dlyar Safo adlı öğrencimiz girdiği LGS Sınavında bütün soruları doğru cevaplayı 500 tam puan almıştır. Bütün sıkıntılara rağmen düzenli ve azimli çalışması sayesinde bu başarıyı elde etmiştir. Azmedince başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Buna Dlyar adlı öğrencimiz en güzel örnektir. Ülkemizdeki ve dünyadaki bir çok çocuğa örnek ve ilham kaynağı olacaktır. Öğrencimizin LGS’de gösterdiği başarı bizleri son derece mutlu etti. İnşallah bu şekilde devam ederek çok daha iyi başarılar elde edecektir. Dlyar ve onun gibi bütün çocuklara desteğimiz devam edecektir” dedi.Aydın, Safo ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra Dlyar Safo’ya çeşitli hediyeler verdi.Aydın, öğrencinin anne ve babaları başta olmak üzere, başarıda emeği bulunan okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.
Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alan Kurtalan Selahaddin Eyyübi İmam Hatip Ortaokulunda okuyan Suriyeli Dlyar Safo Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret etti.

Safo ailesini makamında kabul eden Aydın, çalışılınca başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını söyledi.
Ülkesindeki iç savaş nedeniyle 2015'te ailesiyle Kurtalan’a yerleşen Dlyar Safo’nun başarısından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Aydın şöyle konuştu;
“Ülkesindeki iç savaş nedeniyle 2015'te ailesiyle birlikte ilçemize gelerek yerleşen ve eğitimine burada devam eden Dlyar Safo adlı öğrencimiz girdiği LGS Sınavında bütün soruları doğru cevaplayı 500 tam puan almıştır. Bütün sıkıntılara rağmen düzenli ve azimli çalışması sayesinde bu başarıyı elde etmiştir. Azmedince başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Buna Dlyar adlı öğrencimiz en güzel örnektir. Ülkemizdeki ve dünyadaki bir çok çocuğa örnek ve ilham kaynağı olacaktır. Öğrencimizin LGS’de gösterdiği başarı bizleri son derece mutlu etti. İnşallah bu şekilde devam ederek çok daha iyi başarılar elde edecektir. Dlyar ve onun gibi bütün çocuklara desteğimiz devam edecektir” dedi.
Aydın, Safo ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra Dlyar Safo’ya çeşitli hediyeler verdi.
Aydın, öğrencinin anne ve babaları başta olmak üzere, başarıda emeği bulunan okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.