Aydın, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Güncel 12.04.2021 - 09:47, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:47 2461+ kez okundu.
 

Aydın, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Kurtalan Öğretmenevi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, vatandaşların temsilcileri konumunda olan muhtarlarla toplantılarını sürdürdüklerini söyledi.Aylık olarak gerçekleştirilen toplantıda muhtarları mahallelerine ilişkin sorunlarını dinleyen Aydın, imkanlar çerçevesinde taleplerin karşılanması ve sorunların giderilmesi yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu. Toplantının ardından Kurtalan Devlet Hastanesinde görevli Dr. Ala Elcircevi tarafından köy ve mahalle muhtarlarına yönelik Kolon Kanserinin erken teşhis ve tedavisi ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Kurtalan Öğretmenevi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, vatandaşların temsilcileri konumunda olan muhtarlarla toplantılarını sürdürdüklerini söyledi.
Aylık olarak gerçekleştirilen toplantıda muhtarları mahallelerine ilişkin sorunlarını dinleyen Aydın, imkanlar çerçevesinde taleplerin karşılanması ve sorunların giderilmesi yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu.
Toplantının ardından Kurtalan Devlet Hastanesinde görevli Dr. Ala Elcircevi tarafından köy ve mahalle muhtarlarına yönelik Kolon Kanserinin erken teşhis ve tedavisi ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.